Zaštita privatnosti

Tko smo mi

https://www.dentalmedia.hr.

Dental Media Grupa d.o.o.

Sjedište: Kolodvorska 1a, 10410 Velika Gorica

Ured: Horvaćanska 31b, 10000 Zagreb

Tel: +385(0)1.6251990

E mail: info@dentalmedia.hr

Vaše podatke prikupljamo i obrađujemo:

Ova Pravila Privatnosti uređuju pitanje zaštite Vaših osobnih podataka kao i Vaše privatnosti ako ste se prijavili na naš newsletter ili ste se pretplatili/predbilježili na časopis. Ova Pravila privatnosti primjenjuju se samo na pravne osobe odnosno njihove osobne podatke.

Način prikupljanja: putem obrazaca na web stranici, telefonom, društvenim mrežama, elektroničkom poštom.

Potrebni podaci: ime i prezime, OIB, adresa, broj telefona, email adresa.

Ako pošaljete upit preko kontakt forme na ovoj web stranici, neki će podaci biti pohranjeni u bazi podataka ove web stranice. Ovo je trenutno jedina prigoda u kojoj će se podaci pohraniti na ovoj web stranici. Ovi se podaci trenutno pohranjuju na način koji se može identificirati; ograničenje sustava za upravljanje sadržajem na kojem se gradi ova web stranica (WordPress).

Svrha prikupljanja i obrade podataka

Kako bismo Vam dostavljali naš newsletter, a pretplatnicima i časopise. U tom slučaju, osnova za obradu Vaših osobnih podataka je naš legitimni interes, zbog Vašeg zahtjeva za primanje newsletter-a.

Koja prava imate nad svojim podacima

Vaše kontakt podatke za slanje newslettera čuvamo sve dok se ne odjavite s našeg servisa. U slučaju odjave, Vaše podatke brišemo u najkraćem mogućem roku.

Za podatke gdje postoji zakonom definirani rok čuvanja, Vaše podatke čuvamo kroz taj period te ih brišemo u dodatnom periodu od godine dana.

Imate pravo zatražiti ispravak Vaših netočnih osobnih podataka, kao i pravo nadopuniti Vaše osobne podatke.

Tko ima pristup Vašim podacima:

Vaše osobne podatke smatramo poslovnom tajnom te ih kao takve štitimo sukladno važećim zakonskim propisima.

Treće osobe imaju pravo pristupa i obrade Vaših osobnih podataka samo u određenim situacijama:

  • Treće osobe koje pružaju određene usluge potrebne za naše redovno poslovanje – IT usluge (održavanje i razvoj sustava i aplikacija te usluge pohrane), usluge računovodstva te savjetovanja. U tom slučaju oni Vaše osobne podatke obrađuju isključivo sukladno našim uputama;
  • Nadležna tijela kod provedbe nadzora nad zakonitošću poslovanja i postupanja. U tom slučaju oni Vaše osobne podatke obrađuju sukladno njihovim zakonskim ovlastima.

Kršenje podataka

Obavijestit ćemo o nezakonitom kršenju podataka baze podataka ove internetske baze ili baze podataka bilo kojeg od naših procesora za obradu podataka treće strane bilo kojoj i svim relevantnim osobama i tijelima u roku od 72 sata od prekršaja ako je očito da su osobni podaci pohranjeni na identificirajući način ukradeni.

Službenik za zaštitu podataka

Dental Media Grupa d.o.o.

Sjedište: Kolodvorska 1a, 10410 Velika Gorica

Ured: Horvaćanska 31b, 10000 Zagreb

Tel: +385(0)1.6251990

E mail: info@dentalmedia.hr

Ova pravila o privatnosti mogu se s vremena na vrijeme mijenjati u skladu s zakonodavstvom ili razvojem industrije. Nećemo eksplicitno obavijestiti naše klijente ili korisnike web stranica o tim promjenama. Umjesto toga, preporučujemo da povremeno provjeravate ovu stranicu za sve izmjene pravila.