O nama

Marketinška agencija Dental Media Grupa d.o.o.

“Dental Media Grupa d.o.o.“ jedina je specijalizirana marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja potpune i kvalitetne usluge krajnjemu korisniku, doktoru dentalne medicine, kao i njegovu pacijentu.


Službeno smo počeli s radom 15.10. 2007. godine i u kratkome razdoblju postigli smo zavidne poslovne rezultate i postali prepoznatljivi po svjetski poznatom stručnom stomatološkom časopisu “Dental Tribune International“ čiji smo nositelji franšize.

Djelovali smo na dvama tržištima, na tržištu Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a od 1. travnja 2014. godine djelujemo isključivo na tržištu Republike Hrvatske.

Naš drugi časopis, informativni časopis za pacijente „Smile“ pokrenut je u svrhu približavanja dentalne tematike njezinu krajnjemu korisniku – pacijentu, objašnjavajući metode rada, mogućnosti u odabiru novih materijala i sustava koji su dostupni u dentalnim ordinacijama. Časopis je jedinstven u regiji, distribuira se u sve dentalne ordinacije.

onamaKrajem 2012. godine časopis „Smile“ je prešao pod ingerenciju Hrvatske komore dentalne medicine, a “Dental Media Grupa do.o.o.“ i dalje je nositelj autorskih prava i grafički priprema i tiska časopis.

Treći časopis “Dental Design,” stručni časopis za dentalne tehničare, pokrenut je krajem 2011. godine i na to smo posebno ponosni. Također je jedinstven na tržištu i taj časopis je bio posljednja karika u našoj viziji da obuhvatimo i djelujemo na svim područjima i granama dentalne medicine.

Od kraja 2012. godine časopis „Dental Design“ je pod ingerencijom Hrvatske komore dentalne medicine, a “Dental Media Grupa d.o.o.“ i dalje je nositelj autorskih prava i grafički priprema i tiska časopis.

Krajem 2010. godine izdali smo i prvi broj časopisa Dental Tribune International – Slovenija.

Od 2012. godine franšizu za Slovensko tržište preuzima druga tvrtka u Sloveniji.

Osim časopisa, organiziramo i medijski podržavamo razna dentalna događanja.

Od 2013. godine organiziramo edukacije za doktore dentalne medicine vezane za primjenu hijaluronskih filera i Botulinim toxina tipa A u estetici lica, a od 2015. godine partneri smo s Hrvatskim društvom za estetiku lica (HDEL) HLZ-a kao i suorganizator svih Međunarodnih stručnih simpozija – „Estetska medicina“ u Hrvatskoj kao i u regiji kroz suradnju sa Društvom za estetiku lica jugoistočne Europe – SEEFAS.

Svi pretplatnici na časopis “Dental Tribune International“ ostvaruju pravo na 2 boda za stručnu edukaciju koja dodjeljuje Hrvatska komora dentalne medicine u Republici Hrvatskoj, Stomatološka komora Federacije BiH i Komora doktora stomatologije RS u BiH.

Od 1. travnja 2014. godine pravo na bodovanje imaju samo pretplatnici u Republici Hrvatskoj.

Također svi pretplatnici ostvaruju dodatne pogodnosti i popuste za sve stručne događaje u organizaciji “Dental Media Grupe d.o.o.,“ kao i za sudjelovanje na događajima naših partnera.

Godišnjom pretplatom ostvaruju se prava na nevjerojatne popuste na proizvode u ponudi naših partnera. Čak i do 100% popusta!!!!

Svim sadašnjim i budućim partnerima pružamo kvalitetnu uslugu ciljanim marketinškim alatima i promotivnim aktivnostima usmjerenima ciljanoj skupini potencijalnih klijenata, čime pridonosimo boljim prodajnim i poslovnim rezultatima, što nas čini jedinstvenima na tržištu.

Obratite nam se s povjerenjem, mi smo tu zbog vas.

“Dental Media Grupa d.o.o.“

Sanela Drobnjak, dipl. oec.