O nama

Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji s vama te analizirajući rezultate provedenog istraživanja i dobivenih rezultata o načinu rada ordinacija i klinika dentalne medicine, odnosno što vi kao korisnici smatrate važnim za uspjeh svoje ordinacije, odlučili smo se na novi poslovni korak.

Naime, konkurentsko okruženje pokazalo je da uspješna ordinacija treba održati balans između vrhunske stomatologije bazirane na znanosti i istovremeno poslovne izvrsnosti. U želji da proširimo našu uspješnu suradnju i zadovoljimo vašu potrebu za unapređenjem poslovanja na „novom i modernom“ tržištu, Dental Media Grupa d.o.o. u suradnji s partnerima pokrenula je program seminara i treninga.

„Dental BIZ edukacije“ novi je poslovni program specijaliziran za razvoj dodatnih vještina neophodnih za uspješnije vođenje ordinacija i rast u svakodnevnoj dentalnoj praksi.

Naš cilj je:

Podijeliti s vama iskustva i znanja, te dalje dokazivati kako je naša djelatnost usmjerena stvarnim potrebama dentalnih ordinacija za uspješnijim poslovanjem.

Poslovnim edukacijama i treninzima, vi i vaš tim stječete dodatne vještine koje će vam biti korisne u svakoj poslovnoj situaciji i dati vam prednost na tržištu rada u odnosu na druge.

U što vjerujemo:

Želimo promijeniti svijet edukacija i treninga. Vjerujemo da je svaka osoba individua sa svojim specifičnostima i zbog toga smo razvili treninge koji se mogu prilagoditi svakom pojedincu ili timu ovisno o njegovim poslovnim preferencijama.

Specijalizirani seminari i treninzi bit će organizirani za vlasnike ordinacija, doktore dentalne medicine, dentalne asistente, ali i djelatnike u prodaji, marketingu i administraciji u dentalnoj medicini.

Što nudimo;

Usvajanje novih znanja i vještina jedinstvenim pristupom pomoću otvorenih seminara, radionica i In-House treninga širom Republike Hrvatske.

Programom poslovnih edukacija naši predavači inspirirat će vas da iskoristite sve potencijale koji leže u vama, iskoristite potencijale tržišta na kojem poslujete, a upotrebom novih, stečenih vještina u praksi brže ćete ostvariti poslovne i osobne ciljeve, povećati produktivnost, postati bolji lideri i dosegnuti željenu izvrsnost u poslovanju.

Poslovni trening za nas nije samo posao, Trening je i naša strast!