Info o časopisu

DENTAL TRIBUNE INTERNATIONAL

Vodeći svjetski stručni časopis za doktore dentalne medicine


Kvalitetan sadržajem, inovativan i vizualno atraktivan, časopis “Dental Tribune International“ pronašao je mjesto u svim ordinacijama dentalne medicine širom Hrvatske putem naše specijalizirane dentalne agencije “Dental Media Grupa d.o.o.“ kao nositelja franšize za Republiku Hrvatsku i BiH.

15.10.2007.godine Dental Media Grupa d.o.o. postaje službeni nositelj franšize časopisa Dental Tribune za Hrvatsku i BiH

13.05.2009. godine časopis Dental Tribune International službeno je odobren od strane Ministarstva zdravstva kao stručni časopis, a Stomatološke komore dodjeljuju 2 boda za stručno usavršavanje doktora dentalne medicine, pretplatnicima na časopis “Dental Tribune International“ u HR i BiH.
HKDM ( 29.12.2009.g.), KLD BiH (03.06.2009.g.) i Komora doktora stomatologije RS BiH (19.05.2010.g.).

Od 1. travnja 2014. godine samo pretplatnici u Republici Hrvatskoj imaju pravo na bodove HKDM-a.Bogati sadržaj stručnih tekstova, kao i najnovijih novosti u dentalnoj medicini zahvaljujemo izravnim pristupom svim izdanjima časopisa Dental Tribune diljem svijeta, što nas čini jedinstvenima u kvaliteti i ponudi sadržaja, a time i visokoj čitanosti od strane doktora dentalne medicine.