IN-HOUSE TRENING

Siguran način da organiziramo trening kreiran na osnovi vaših potreba!

In-House trening ili edukacija posvećena je isključivo vašoj klinici i vašim zaposlenicima uz potpunu praktičnu upotrebljivost i s visokom razinom profesionalnosti. U dogovoru s trenerom, odlučit ćete o potrebnom broju dana In-House treninga ili edukacije, kao i o načinu provedbe treninga.
In-House trening obuhvaća inicijalnu analizu vaših problema i potreba te izradu prilagođenog plana edukacije.

In-House treninge organiziramo i izvodimo za veće ili manje timove i grupe, doktore dentalne medicine, dentalne asistente, prodaju i marketing, kao i sve ostale djelatnike unutar ordinacije ili poliklinike. Mjesto održavanja In-House treninga može biti u vašim prostorima ili u našoj organizaciji.

Način rada;

In-House programom treninga najprije analiziramo trenutnu situaciju u ordinaciji/klinici i provedimo analizu stvarnih potreba za promjenama u svakodnevnim aktivnostima i načinu rada. Nakon detaljne analize i konzultacija, zajednički donosimo  odluku o vrsti, načinu i vremenu treninga.​
Analizom potreba točno ćemo znati koja je razlika između trenutnog stanja poslovanja i očekivanja te što je razlog manjka u svakodnevnom poslovanju? Je li to zbog nedostatka vještina ili nedostataka poticaja i motivacije?

Nemate odgovarajuće prostorije za trening?
Imamo rješenje, preuzet ćemo kompletnu organizaciju i nadzor događanja.

Za više informacija kontaktirajte nas info@dentalmedia.hr

Trening za nas nije samo posao,  Trening je i naša strast!